matildajohanssons

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2013

Mörkläggning

Av Matilda Johansson - 30 augusti 2013 21:57

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag vet bara att jag måste få ventilera lite. Har haft en fruktansvärd dag, kom iväg i tid och kom i tid till jobbet (det var inga problem då jag knappt fått sova något).


Hade lunch vid ett och timmarna innan var en mardröm. Blev bara tröttare och tröttare, var ju tvungen att hålla skenet uppe och försöka intala mig att jag var pigg men på lunchen åt jag bara snabbt och sedan ställde jag klockan och lade mig i soffan, tvärsomnade! Vaknade 13 minuter senare och klev upp och började jobba, det kändes lite bättre, men huvudvärken och den tunga känslan i kroppen var kvar. 

   I slutet av dagen fick jag köpa med mig en glass som jag fick sitta och ge mig själv frostskador i mun och hjärna med för att hålla mig vaken hem.


Hemma blev det bara värre och värre, fick i mig lite mat och drack lite vatten sen började det snurra för ögonen, prismor och blixtar hit och dit... Suck...


En sekund försvann allt bara och jag tänkte att kanske för första gången går huvudvärken över av sig själv, men nej!  Det är som att någon helt plötsligt trycker på en knapp som gör att mitt huvud får en kraftig och mycket smärtsam våg av ondska in i huvudet och sedan är det bara att springa in på toa och kräkas. 


Sitter nu och har dimmat ner lamporna och funderar på att ta på mig solglasögon för att skärmen lyser för starkt. 


Så himla less på att ha ont, så trött på att ha en smärta som inte syns, som ingen tror på. Kan inte minnas när det sist gick en hel vecka utan att jag hade ont i huvudet. Huvud och mage, de två saker jag önskar att jag kunde leva utan!


Hoppas att den kvinnliga läkaren som jag ska träffa tar mig på allvar och inte som de andra jag träffat som har tyckt "Här ät mer piller, it's good for you!"

Har ju gjort skallröntgen en gång och den visade inget, men det finns ändå ingen bra förklaring på  varför jag har så ont, vill bara få ett slut på det, vill vara normal, jag vill må normalt!


Nej nu ska jag försöka sova, det kan ju bli roligt! 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Matilda Johansson - 10 mars 2014 23:19

http://matuldans.blogg.se

Av Matilda Johansson - 19 februari 2014 17:25

Kommer inte gå in på detaljer, men ajg måste som många gånger förut bara få ventilera lite.   Bor numera i Övik (eller jag har iaf adressändrat dit) till en fin lägenhet med min kille och katterna. Han bor där själv och jag är kvar i Sundsvall oc...

Av Matilda Johansson - 18 januari 2014 23:04

Alltså jag förstår inte grejen med folk som ska lägga sig i allt, om det inte angår dig så skit i det för fan! Säg inte åt människor hur de ska bete sig, tycka eller tänka... Jag blir så trött.....   (Finns inte tillräckligt med punkter för att...

Av Matilda Johansson - 5 december 2013 00:33

Bloggar ju lite nu och då på blogg.se --> http://matuldans.blogg.se/ Gillar designen på den bloggen mer,  men har fortfarande inte fått till headern... Men det kommer väl. Kommer väl fortfarande skriva lite här, och lite där och lite överallt!...

Av Matilda Johansson - 1 december 2013 22:42

I helgen for vi upp till Övik. Där uppe fanns det ju iaf lite snö, sedan kommer man hem hit och blir lite ledsen. Huvva vill inte ha grönt ute nu, massa snö ska det vara!   Jag och Dennis skulle gå på Dennis pappas bröllop på lördagen. Det var ...

Presentation

Välkommen till min blogg! Här kommer jag skriva om min vardag med mina katter, sambo, jobb och vänner, och hur det är att leva med IBS (Irritable Bowel Syndrome)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards