matildajohanssons

Alla inlägg den 26 juni 2012

Av Matilda Johansson - 26 juni 2012 18:28

Vaknade i morse med en konstig känsla i huvudet. Lite senare blev det ett riktigt migränanfall och mycket riktigt så började det åska ute cirka en timme senare. Jag är alltså en väderprofet, haha. Jag själv kan inte spå vädret men mitt huvud kan tydligen!


Igår på jobbet blev jag överraskad av en grävling. Vart jag än tycktes gå så var den där så fort jag behövde gå ut.

Ska snart gå till jobbet och inviga mina nya jobbskor, riktigt sköna förutom att jag redan fått skavsår (vilket jag får av alla skor).

Lilla jag har även börjat använda kjol (hör och häpna) och det är väl rätt bekvämt. 


Hoppas att det inte blir lika sent som igår, då jobbade jag till 02.30, gör mig egentligen ingenting men mitt huvud säger ifrån och det känns som jag ska svimma hela tiden. Sista jobbdagen också, sedan semester. Undrar vad jag ska hitta på i sommar?

Kommer sakna alla på jobbet även om vi nog alla snart ses igen, men det kommer vara konstigt att inte jobba tillsammans på typ 6 veckor. Nåja, ska njuta av ledigheten, och ta och börja jobba lite mer på att bli bättre i magen. Igår var en riktigt dålig dag. Åt precis samma sak som jag brukar på jobbet ( strikt att det ska vara utan laktos nu) men ändå fick jag så sjukt ont i magen.  Det kan ju säkert vara en bidragande faktor till huvudvärken idag tillsammans med ovädret...


Väntar fortfarande på bilen, den skulle besiktigas idag så kanske imorgon får vi den och så får vi provköra i några dagar. Längtar tills vi får en bil, det börjar bli lite löjligt nu. Har nog aldrig känt mig så beroende av en bil förut, men nu märker man verkligen att man behöver en.


Well, hej så länge nu ska jag traska bort till jobbet! 


Presentation

Välkommen till min blogg! Här kommer jag skriva om min vardag med mina katter, sambo, jobb och vänner, och hur det är att leva med IBS (Irritable Bowel Syndrome)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards