matildajohanssons

Alla inlägg den 17 juni 2012

Av Matilda Johansson - 17 juni 2012 11:53

Efter gårdagens jobb så bestämde jag mig för att ta och göra lite vårrullar, eftersom Dennis inte är hemma så blir jag lite mer kreativ i köket då jag får göra min mat själv  . Jag köpte sådana där ark på Ica maxi och sedan fräste jag diverse grönsaker i lite olja, ned med köttfärs och stekte det. Efter det så gjorde jag vårrullarna, jag friterade dock inte mina för jag mår så dåligt av det, känns som typ hjärtklappning/ hjärtat slår i otakt, jag får svårt att andas och så börjar ju såklart magen att krångla.


Dennis är och lanar hos några vänner och jag har det lugnt och skönt hemma. Det är så skönt att det är tyst när jag ska sova, för Dennis dator som han har i rummet bredvid lever om så mycket, fläkten låter som den ska ta datorn o flyga iväg!


Snart midsommar och jag har inte en aning om vad vi ska göra, kanske åker vi till Övik, kanske gör vi inte det, firar vi tillsammans, firar vi överhuvudtaget?? Nåja nåt händer väl, jag är inte så förtjust i sådana helgdagar i alla fall  .


Åååh det har kommit kattungar på jobbet igen, jag har bara sett en än så länge men guu va söt den är, hade jag kunnat så hade jag haft ett helt hus bara med katter, fast inte på ett konstigt galen-kattant-sätt ^^.


Jag har ingen aning vad jag ska skriva om, ni som läser vad vill ni höra mer om? Det blir så konstiga inlägg då jag är "all over the map" med ämnen. 


Så för att avsluta med ännu ett nytt ämne så hoppas jag att det blir varmare och att solen kommer fram hejsvejs!



Presentation

Välkommen till min blogg! Här kommer jag skriva om min vardag med mina katter, sambo, jobb och vänner, och hur det är att leva med IBS (Irritable Bowel Syndrome)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards