matildajohanssons

Alla inlägg den 6 juni 2012

Av Matilda Johansson - 6 juni 2012 18:19

Ja så går det när man byter till google crome och inte alla bokmärken följer med från windows explorer, hade nästan helt glömt bort att skriva här. Sist jag var inne skrev jag om mitt läkarbesök men av någon anledning så kom det inte med. Så jag drar det lite kort igen.

Hade fått en tid för en rektoskopi (askul eller inte)...


Sagt och gjort, de hittade inget så läkaren skrev en remiss på en mag/tarmröntgen till sjukhuset. Eftersom jag jobbade så mkt så fick mamma ringa i mitt ställe och dubbelkolla att den virriga läkaren hade skickat remissen. Ja det hade han men sjukhuset skickade mail tillbaka och hade skrivit att de inte ville göra undersökningen som han bad om eftersom det innebar någon form av uråldrig röntgen med strålning som tydligen kunde vara farlig för mig för jag var för ung??  Skitbra att min läkare är så gammal att han inte hänger med teknologin utan vill utsätta mig för onödigt riskfylld strålning.. Så han måste skicka en ny remiss och än så länge har jag inte hört ett ord från sjukhuset så jag  måste ringa upp och kolla så att han har skickat remissen.


Annars har det väl inte hänt så mkt, vi har varit til Övik och hälsat på Dennis släkt, hans farmor är intagen på ett demensboende så vi stannade till där ett tag och pratade med den gulliga virriga tanten :).


Just nu är jag ensam hemma, Dennis blev hämtad och ska in till stan på rollspel... Kändes som jag ville följa med för det är en person som skulle behöva en uppläxning( åh herre vad gammal jag lät nu), det är inte okej att skriva sådana saker till en kille som har tjej är allt jag tänker säga om den saken, sedan om denna person läser  detta så vill jag gärna ha en förklaring, det kan ju vara så att någon tog dennes telefon och skickade såna saker men fortfarande inte okej!  Eftersom min privata kalender (dagbok) är för kort så skriver jag av mig här ist haha...


Jag ska ta och börja skriva mer på min bok/novell/någonting. Har fått idéer till en annan men skulle vilja avsluta min första idé innan jag börjar på något nytt. Vem vet kanske kommer jag snart att kunna se mina egna böcker i bokhandeln, knappast eftersom jag skriver mest för min egen skull men det skulle vara en kul tanke!


Sedan funderar jag på att byta blogg, men vet inte till vilken. Bloggplatsen känns så enkel och får mig att tänka på när man var liten och använde sidan kamrat, det är lite sådant utseende på den :P

Om jag byter så hoppas jag att ni följer mig även där, har ju lyckats  fått en stadig samling med läsare nu. Kommer skriva här om jag hittar nåt annat :)


puss & kram 





Presentation

Välkommen till min blogg! Här kommer jag skriva om min vardag med mina katter, sambo, jobb och vänner, och hur det är att leva med IBS (Irritable Bowel Syndrome)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards